Motivaatiokeskus

Tuntikuvaukset

Inton omat tunnit

Into Fit 45 min.

Helppoa sykettä, lihasvoimaa ja hauskanpitoa yhdessä paketissa! Käytämme keppiä ja vastuskuminauhaa vahvistaaksemme ja virvoittaaksemme koko kehoa.

Hiki & Polte 45 min.

Kovasykkeinen ja nopeatempoinen kiinteyttävä aerobinen tunti, jossa sykkeennoston lisäksi lihaskuntoelementtejä.

Into Groove 45 min.

Lattareita, show’ta, kabareeta, discoa ja paljon muuta mahtuu tähän superhauskaan tanssituntiin. Tanssi on lyömätön kuntoilumuoto, jossa hiki tulee huomaamatta.

Into Plus 45 min.

Erityisesti senioriasiakkaillemme suunnitellut lihaskunto- ja sykeharjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin ylläpitävät elinvoimaasi ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä.

Into Burn 55 min.

Mukaansatempaava intervallitunti sisäpyöräilystudiossa. Kehitä kestävyyttä ja erityisesti jalkojen ja lantion voimaa tämän tehotreenin avulla.

Into Iisi Burn 45 min.

Täydellinen tapa aloittaa kuntoilu! Helppo, nivelystävällinen ja lempeästi kuntoa kohottava pyöräilytunti, joka on noussut suursuosikiksi!

Into Speed 30 min.

HIIT-harjoitus pyörän päällä. Lyhyt ja hyvin intensiivinen korkeatehoinen intervallitunti on terveyspommi: rasva palaa, lihas kasvaa, hormonitoiminta tervehtyy ja stressi häviää.

Crosstraining 55 min.

Sykettä, voimaa, koordinaatiota ja tasapainoa – joukkuehenkeä unohtamatta. Kuntosalin tiimiareenalla tapahtuva monipuolinen ja hauska hikitreeni.

Pilates 45 min.

Tietoinen hengitys, virtaava ja hallittu liike ja kehon syvien tukilihasten vahvistaminen ovat keskiössä pilatestunnilla, joka on rauhallisuudestaan huolimatta hyvin tehokas harjoitus.

Fascia Method 55 min.

Fascia Method poistaa kivut ja kolotukset ja tasapainottaa vartaloa lempeästi
vapauttamalla sidekudoskalvoja ja lihastoimintaketjuja.

Joogakurssi 75 min.

Isa ohjaa lempeää joogaa pienryhmässä intiimissä joogastudiossamme. Lisämaksulliselle kurssille voit ilmoittautua asiakaspalvelussamme.

Venyttely 45 min.

Yksinkertaista perusvenyttelyä joka miehen ja naisen liikkuvuuden ylläpitoon sekä kehittämiseen. Tämä on aivan kaikille sopiva kehonhuoltotunti, jossa jäykkyydet ja jumit sulavat.

Retroperjantai 55 min.

Retrohittipotpuri sekä klassiset aerobicaskeleet ovat pomminvarma yhdistelmä ja täydellinen tapa aloittaa viikonloppu hikitakuulla.

Les Mills -Tunnit

Les Mills BODYPUMP® 55 min.

Koko vartalon lihaskestävyysharjoitus, jossa hyödynnetään oman kehon painoa sekä lisäpainoja. Keho kiinteytyy ja vahvistuu ja ryhti aukeaa.

Les Mills BODYBALANCE® 55 min.

Tai chin, pilateksen ja joogan yhdistävä kehonhuoltotunti. Liikkuvuus, kehonhallinta ja aineenvaihdunta paranevat.

Les Mills BODYCOMBAT® 45 min.

Kamppailulaji-inspiroitunut korkeaenerginen treeni, joka vahvistaa koko vartaloa, avaa niska-hartia-seudun ja parantaa tehokkaasti aerobista kuntoa.

Les Mills BODYSTEP® 55 min.

Vanha suosikki tekee paluun! Steplautaa ja irtopainoa hyödyntävä urheilullinen
intervallitunti, jossa reidet ja pakarat saavat tehotreenin.

Liikunta kannattaa

inton Ryhmäliikunta

Inton ryhmäliikuntatunneilla tuotetakuu on taattu! Yhdessä tekemisen iloa!