ohjattu liikunta on

nopein tie tuloksiin

into Ryhmäliikunta

Treenaa ammattiohjaajiemme kanssa

Ryhmäliikunnan tekijät

Ainutlaatuista osaamista

Tia ja Jarno Tynkkynen ovat ohjanneet ryhmäliikuntaa pian 25 vuoden ajan. Heille ovat tuttuja niin intiimit ja kodikkaat pikkusalit kuin monituhatpäisen yleisön estradit. Urallaan he ovat nähneet ohjatun
liikunnan kultakauden ja valtavan muutosvoiman monesta näkökulmasta: ohjaajina, koreografeina, inspiroijina, kouluttajina sekä yrittäjinä.

Tia ja Jarno uskovat edelleen vahvasti siihen, että laadukkaalla, asiakkaiden tarpeisiin rakennetulla ja elämyksellisellä
ryhmäliikuntatarjonnalla liikuntakeskukset voivat toimia tärkeinä yhteisön elämänlaatua ja elämäniloa kohottavina kohtaamispaikkoina. Intossa ohjattua liikuntaa tarjotaan neljällä areenalla: suuressa päästudiossa, kehon ja mielen salissa, sisäpyöräilystudiossa sekä crosstrainingareenalla. Monipuolisen ja motivoivan tuntiyhdistelmän rakentaminen on helppoa.

Into Clubin ryhmäliikuntatarjonta koostuu sekä kansainvälisistä Les Mills -tunneista että Inton omista tunneista, jotka löytyvät ainoastaan Kirkkonummelta. Inton ohjaajatiimi on lähes yksinomaan Tynkkysten kouluttama ja kaikki jakavat saman Inton filosofian: levittää aktiivisen elämäntavan ilosanomaa ja saada mahdollisimman moni kuntalainen liikkeelle terveemmän, nautinnollisemman huomisen tähden.

Tia ja Jarno ovat toimineet ohjaajien kouluttajina ympäri Eurooppaa ja Pohjoismaita sekä kouluttaneet muiden klubien kuntokeskusjohtajia ja ryhmäliikuntapäälliköitä – Inton kruununjalokivi on siis ymmärrettävästi
jo yli 15 vuotta ollut ryhmäliikunta sen monissa muodoissa.

Lämpimästi tervetuloa Inton tunneille!

– Tia ja Jarno sekä koko Inton väki

Inton omat tunnit

Into clubin omat tunnit ovat kansainvälisten ryhmäliikuntakouluttajien valmistamia laatutuotteita.

Les Mills tunnit

Les Mills-tunnit ovat esikoreografioituja konseptitunteja Uudesta-Seelannista. Tunnit ovat samannäköisiä yli 80 maassa ja uudistuvat neljästi vuodessa. Les Mills -ohjaajat saavat peruskoulutuksen, lisensoitumisen sekä jatkuvaa jatkokoulutusta; he ovat ryhmäliikunnanohjaajien parhaimmistoa.

Virtuaali tunnit

Tarjoamme ainoana Kirkkonummella Les Mills Virtual -tunteja. Näitä tunteja löydät niin pääsalistamme kuin sisäpyöräilystudiostamme. Virtual-tuntien idea on yksinkertainen: liiku silloin, kun sinulle sopii. Jos pidät ryhmäliikunnasta, on sinun helppoa ja vaivatonta täydentää Virtual-tunneilla viikko-ohjelmaasi. Halusitpa enemmän tuttua lempitreeniä tai kokeilla kaikessa rauhassa jotain uutta, on Virtual erittäin kätevä lisäpalvelumme. Autamme mielellämme Virtual-tunteihin tutustumisessa – kysy meiltä lisää.

Muutos alkaa päätöksestä

Huolehdi hyvinvoinnistasi tänään

wpChatIcon