Motivaatiokeskus

    INTON

OMAT TUNNIT

Into Fit 45 min.

Helppoa sykettä, lihasvoimaa ja hauskanpitoa yhdessä paketissa! Käytämme keppiä ja vastuskuminauhaa vahvistaaksemme ja virvoittaaksemme koko kehoa.

Into Body 45 min.

Steplautaa ja kevyitä lisäpainoja yhdistelevä lihaskuntotunti koko vartalolle. Hypyttömällä
tunnilla on paljon vaihtoehtoja, joten se sopii kaikenkuntoisille.

Into Flow 45 min.

Oma virtaava kehonhuoltotuntimme. Lämmitämme, vahvistamme ja avaamme kehoa yhteen nivotuin liikesarjoin.

Into Plus 45 min.

Erityisesti senioriasiakkaillemme suunnitellut lihaskunto- ja sykeharjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin ylläpitävät elinvoimaasi ammattitaitoisen ohjauksen siivittämänä.

Into Groove 45 min.

Lattareita, show’ta, kabareeta, discoa ja paljon muuta mahtuu tähän superhauskaan tanssituntiin. Tanssi on lyömätön kuntoilumuoto, jossa hiki tulee huomaamatta.

Into Iisi Burn 45 min.

Täydellinen tapa aloittaa kuntoilu! Helppo, nivelystävällinen ja lempeästi kuntoa kohottava pyöräilytunti, joka on noussut suursuosikiksi!

Into Burn 55 min.

Mukaansatempaava intervallitunti sisäpyöräilystudiossa. Kehitä kestävyyttä ja erityisesti jalkojen ja lantion voimaa tämän tehotreenin avulla.

Into Speed 30 min.

HIIT-harjoitus pyörän päällä. Lyhyt ja hyvin intensiivinen korkeatehoinen intervallitunti on terveyspommi: rasva palaa, lihas kasvaa, hormonitoiminta tervehtyy ja stressi häviää.

Crosstraining 55 min.

Sykettä, voimaa, koordinaatiota ja tasapainoa – joukkuehenkeä unohtamatta. Kuntosalin tiimiareenalla tapahtuva monipuolinen ja hauska hikitreeni.

Fascia Method 55 min.

Fascia Method poistaa kivut ja kolotukset ja tasapainottaa vartaloa lempeästi
vapauttamalla sidekudoskalvoja ja lihastoimintaketjuja.

Retroperjantai 55 min.

Retrohittipotpuri sekä klassiset aerobicaskeleet ovat pomminvarma yhdistelmä ja täydellinen tapa aloittaa viikonloppu hikitakuulla.

Joogakurssi 75 min.

Isa ohjaa lempeää joogaa pienryhmässä intiimissä joogastudiossamme. Lisämaksulliselle kurssille voit ilmoittautua asiakaspalvelussamme.

Liikunta kannattaa

inton Ryhmäliikunta

Näillä Inton 12 omalla ryhmäliikuntatunnilla tuotetakuu on taattu! Yhdessä tekemisen iloa!