Miksi hankkisin itselleni Personal Trainerin?

Into club kirkkonummi 

Into Clubin personal trainerit eli henkilökohtaiset valmentajat ovat lisensoituja ammattilaisia ja jatkuvasti osaamistaan täydentäviä terveyden ja hyvinvoinnin sekä älykkään treenaamisen asiantuntijoita. Tässä blogissa kerromme viisi syytä, miksi yhteistyö personal trainerin kanssa kannattaa.

1. Liikut turvallisesti
Yksi personal trainerin tärkeimpiä tehtäviä on suunnitella harjoitusohjelma kunkin asiakkaan kunto- ja taitotason mukaan – sekä korjata ja kehittää liikkeiden laatua koko ajan. Tutkimusten mukaan kuntosalilla harjoittelevista ihmisistä jopa 75% ei ole varma liikkeiden oikeasta suoritustekniikasta. Personal trainerin avulla vähennät loukkaantumisriskiä huomattavasti ja opit paljon uutta.

2. Liikut tehokkaasti
Kun tekniikkasi on oikea, nousee minkä tahansa harjoituksen teho ja sitä myötä myös hyöty valtavasti. Saat siis enemmän aikaan vähemmällä vaivalla ja vähemmässä ajassa. Personal trainer haastaa Sinua sopivasti ja huolehtii, että harjoituksen intensiteetti on oikea. Opit myös tuntemaan, miltä eri tehoalueiden kuuluu kropassa ja mielessä tuntua.

3. Opit uutta
Aikuisiällä emme kovin usein saa lasten tapaan uuden oppimisen elämyksiä. Henkilökohtaisen valmentajan avulla voit oppia uusia suoritustekniikoita ja liikkeitä, tutustua kehoosi ja sen todelliseen kapasiteettiin, vankistaa tahdonvoimaasi, oppia uutta ravitsemuksesta – oikeastaan
vain mielikuvitus on rajana sille, millaisia tavoitteita voit itsellesi asettaa.

4. Ylläpidät motivaatiosi
Yksi yleisimmistä ilmiöistä liikuntakeskuksissa on, että moni aloittaa innokkaissa merkeissä, mutta homma loppuu yhtä äkkiä kun enin into sammuu. Me Intossa tiedämme, että motivaation takaa löytyy monia tekijöitä; yksi ratkaisevimmista on näkyvät ja tuntuvat tulokset. Vai oletko koskaan kuullut, että tavoitteensa saavuttanut ihminen haluaisi lopettaa sen, mikä johti hänet maaliin? Olipa tavoitteesi mikä vain, on meille erittäin tärkeää, että saavutat sen.

5. Et ole yksin
Liian monesti liikuntakeskukseen jäseneksi liittyvä ihminen jää yksin. Tiedämme, että ensimmäiset kuukaudet aktiivisen elämäntavan opettelussa ovat herkät ja haavoittuvaiset. Vaikka autamme sopivien ryhmäliikuntatuntien valinnassa, teemme kuntosaliohjelmia ja opastamme virtual-tuntien sekä kuntosalin käytössä, voi monesta silti tuntua, että tarvitsisi apua ja tukea vielä enemmän.

Tähän tarpeeseen henkilökohtainen valmentaja on loistava apu.
Into Trainer -valmennustarjous on voimassa 15.10. saakka:
Kokeile henkilökohtaista valmentajaa á 55 min. 60 €:lla (norm. 80 €, säästät 20 €).
Osta 10 kerran á 55 min. valmennuspaketti 8 kerran hinnalla 640€ (yht. 800 €, säästät 160 €).

Valitse Personal Trainer palveluntarjoajista itsellesi se oikea ja osta tarjoushintainen valmennus nyt suoraan verkkokaupastamme.

Tervetuloa mukaan!

wpChatIcon