INTO SOUL -UUTUUSJÄSENYYS

Into Soul -uutuusjäsenyys

Loppuvuosi 2023 tulee olemaan Intossa suuren uudistuksen aikaa. Into Soul -premiumjäsenyys starttaa nimittäin tammikuun alusta ja sitä ennen meillä on paljon tehtävää! 

Mikä ihmeen Into Soul?

Kyseessä on Into Clubin VIP-täysjäsenyys, joka sisältää nykyiset jäsenpalvelumme, mutta avaa lisäksi ovet aivan uudenlaisen ohjatun liikunnan pariin. Marraskuun aikana paljastettavat ennennäkemättömät uutuustunnit muodostavat Into Soul-aikataulun, joka on Into Clubin uudenlaisen ohjatun liikunnan kattaus

Soul Studio tuo tulevaisuuden Intoon

Tahdomme vastata asiakkaidemme muuttuneisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin sekä tilojemme että palveluidemme osalta, kertoo toimitusjohtaja Tia Tynkkynen. – Ohjatun liikunnan trendit ovat muuttuneet ja Into Soul on meidän vastauksemme, hän jatkaa. Ensimmäisenä on vuorossa perinpohjaisen perusparannuksen läpikäyvä kehon ja mielen Sali, josta sukeutuu Studio Soul. Sali saa paitsi uuden lattian ja Into Soul-konseptivärityksen, myös parannetun ilmanvaihdon ja modernisoidun valaistuksen, Tia kuvailee.

Täysin uudenlaista ohjattua liikuntaa

Into Soul -jäsenyys oikeuttaa siis pääsyyn kokonaan uuden lisäaikataulun tunneille. Into Soul -aikataulu sisältää ohjattuja uutuustunteja, jotka ovat keskenään erilaisia, mutta kuuluvat silti samaan kategoriaan. – Into Soul -tunnit ovat kehonhuolto-, kehonhallinta- ja lihaskuntotunteja, jotka on konseptoitu älykkäästi lisäämään lihastasapainoa, parantamaan liikkuvuutta ja kehotietoisuutta, rauhoittamaan hermostoa, syventämään hengitystä ja vahvistamaan koko vartaloa, Into Clubin kehitysjohtaja Jarno Tynkkynen selittää. – Olemme valinneet Into Soul -tunnit tiukoin kriteerein; haluamme että ne tuntuvat, kuulostavat ja näyttävät moderneilta ja raikkailta, mutta luovat samalla matalan kynnyksen, lähestyttävän ja kotoisan tunnelman, Tynkkynen jatkaa.

Tuntijulkistukset marraskuussa, jäsenmyynti joulukuussa

Ohjaajakoulutukset uusiin tunteihin käynnistyvät marraskuussa ja samaan aikaan julkistetaan viikko viikolta Into Soul -tuoteperhe. Vielä tämän vuoden puolella tunteja pääsee vapaasti kokeilemaan Into Soul -teemapäivinä. Joulukuun aikana alkaa Into Soul -jäsenmyynti, jolloin uudet asiakkaat voivat hankkia premiumjäsenyyden ja nykyiset asiakkaat voivat päivittää jäsenyytensä. – Olemme todella innoissamme ja ylpeitä että meidän on mahdollista tehdä tämä kehitysloikka, Tia ja Jarno hymyilevät.

 

Tervetuloa mukaan!

wpChatIcon