KESÄKSI KUNTOON!

 

Into club kirkkonummi 

Into Clubin Kesäksi kuntoon -kampanja on voimassa 25.3. saakka, mutta teesimme sen takana ovat voimassa vuoden ympäri! Katso mitä ajattelemme aktiivisesta elämäntavasta.

1. Ilo

Säännöllisesti liikkuvat ihmiset ovat myönteisempiä, ratkaisukeskeisempiä ja henkiseltä yleisvoinniltaan parempia – näin toteavat kaikki fyysisen aktiivisuuden ja psyykkisen hyvinvoinnin yhteyttä tarkastelevat tutkimukset. Ilon ja hauskuuden kokeminen on valtavan tärkeää ja itselleen mieleiset tavat liikkua on siihen helppo ja halpa keino.

2. Elinvoima

Meidät on luotu elämään väkevästi, rohkeasti, täysillä ja elämän seikkailuista nauttien. Meidät on luotu ottamaan riskejä, kokeilemaan uutta, löytämään rajamme ja haastamaan itsemme. Jos unohdamme tämän, kadotamme elinvoimamme ja näivetymme. Into on olemassa, jotta ihmiset voisivat kukoistaa.

3. Vastuullisuus

Tämä on etenkin näin vaalien alla muotisana, jonka merkitys on monta kertaa sumun peitossa. Me Intossa ajattelemme, että kestävät yhteiskunnalliset muutokset lähtevät yksilötasolta, eivät rakenteista tai säännöksistä. Näemme, että yksi hieno ja todellinen tapa olla vastuullinen on ottaa koppi omasta terveydestään. Päätös ottaa terveys omiin käsiin on jokaisen oma, mutta sen jälkeen teemme Intossa kaikkemme, jotta onnistut.

4. Yhteisöllisyys

Olemme rakentaneet aktiivisen elämäntavan yhteisöä pian 17 vuoden ajan ja tunnemme tervettä ylpeyttä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet. Maailman myllerryksissä yhteisöllisyyden merkitys korostuu ja yhteisö on aina se, mihin haasteissa palaamme. Teemme yhdessä, onnistumme yhdessä, koemme elämyksiä ja opimme yhdessä. Se on upeaa ja siitä kuuluu kiitos kaikille intolaisille.

5. Vapaus

Intossa jokainen on vapaa löytämään oman tapansa elää aktiviista elämää. Siksi eri liikuntamuotojen valikoima on niin suuri. Siksi voit liikkua itsenäisesti, ryhmässä, valmentajan tai kaverin kanssa, paikan päällä tai kotona, päivällä tai yömyöhään. Jokainen on vapaa tulemaan Intoon sellaisena kuin on ja ajatus siitä, että liikuntakeskus on vain hyväkuntoisten paikka vanheni jo pari vuosikymmentä sitten. Into on kaikille: seinät ovat leveällä ja katto korkealla!

Kesäksi kuntoon-kampanjamme on kädenojennus; saat 5 kuukauden jäsenyyden 4 kuukauden hinnalla ja lisäksi maaliskuun treenit ja liittymismaksun kaupan päälle.

Kesäksi kuntoon-täysjäsenyys!

Kesäksi kuntoon-kuntosalijäsenyys!

Tervetuloa mukaan!

wpChatIcon